måndag 16 december 2013

Clueless

Idag har jag varit ganska uttråkad så jag bestämde mig för att skaffa mig ett projekt. Det behövde inte vara något stort men ibland behöver man bara en förändring i sin omgivning. Ni vet, nya gardiner, ommöblering eller något annat som gör att det känns lite trevligt. Jag satsade i alla fall på att byta matta, gardiner och lite prydnadskuddar för att få mig själv på bättre humör och blev ganska nöjd. Jag hade från en rabattkod Zalando, från en väninna och tänkte att okej, har jag en rabattkod så kan jag ju ta de där extra grejerna.

Jag tycker att det är viktigt att göra förändringar ibland. Det är lätt att man fastnar vid gammalt och vänjer sig fastän man inte riktigt trivs. Jag menar i alla fall att ens omgivning påverkar en väldigt mycket och då får man se till att den gör en glad och positiv. Nu blev det mer glada färger och liv här hemma, vilket behövs när det är så mörkt ute. Jag har känt mig lite vinterdyster så vi får se om det hjälper.

Min katt kom precis och strök sig mot min arm. Det är så lustigt att den alltid verkar vara så nöjd. Det spelar ju ingen roll hur det ser ut här, den är nöjd i alla fall. Jag undrar varför det är så. Till skillnad från katten har jag ingen som jag kan stryka mig emot och det kanske hade gjort skillnad. Tur att den är så social, min katt, annars hade det blivit lite ensamt.

katt leker i korgen


Jag har försökt att få tag på Lelle halva dagen för att se om hon vill komma och titta på mina nya kuddar. Hon gillar också heminredning och vi brukar ge varandra tips. Det är bra att ha någon att diskutera inköpen med. Ibland känns det bättre när någon tycker om ens gardiner, om man velade lite och kanske funderade över om de verkligen var snygga till att börja med. Det är inte så lätt alltid att få ihop färgkombinationerna, tycker jag. Hon brukar fråga mig om sina kläder och verkar tycka att mina råd är bra. Lelle har mycket lila och grönt och när jag tänker efter blev det fakiskt samma färger på mina inredningsgrejer –grön matta och lila gardiner. Det är säkert mode nu som jag har snappat upp!

Det är synd att hon inte svarar i alla fall. Jag hade gärna velat höra vad hon tycker om kuddarna. Kanske hinner jag greja lite mer idag. En lila duk i köket skulle kunna vara snyggt, det skulle Lelle gilla. Kanske med ett grönt fat på. Jag tror att jag ska höra av mig till mina andra vänner och se om dom har någon mer rabattkod, det behövs nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar