Spara pengar genom att jämför på nätet

Likt svampar har de ploppat upp, jämförelsesajter är det nya svarta. Hundratusentals svenskar använder dagligen Internet för att hitta rätt produkter och tjänster. Exakt hur mycket pengar denna grupp sparar på att jämföra innan köp är svår att uppskatta, men rimligtvis rör det sig om miljontals kronor varje år.

Här hittar ni Marias Topp 8 jämförelsesajter:

1.Prisjakt.nu - Ja vad skall man säga. Om du letar efter en plats där det går att hitta recensioner, bra information och aktuella priser hos ledande butiker är Prisjakt absolut den bästa sidan. Systemet är mycket smidigt och lättnavigerat.

2.Booli.se - Är ganska inte en jämförelsesajt i ordets rätta mening, men Booli gör ett fantastiskt arbete med att presentera lediga bostäder och lägenheter i Sverige. Söktjänsten är flexibel och smidig.

3.Konsumenternas.se bankkort - Är en mycket funktionell tjänst för dig som vill jämföra kontokort av olika slag.

4.Nyttkontantkort.se jämför mobiltelefoni - En klar majoritet av befolkningen (ca 70-80%) äger en mobiltelefon, samtidigt finns det ganska många olika teleoperatörer att välja mellan. Det finns mycket pengar att spara på att välja rätt kort eller mobilabonnemang.

5.Koll på elpris på EI.se - en fantastisk tjänst som gör det busenkelt att hitta passande elavtal. Jämförelsetjänsten är skapad av Energimarknadsinspektionen.

6.Jämför försäkringsföretag - De skydd som försäkringar erbjuder är viktiga för både känslan av trygghet och faktisk trygghet i ekonomin.

7.Expedia.se är perfekt när man skall söka flyg. Välj att enbart boka resa eller också hotell samt bil.

8. Trivago är favoriten när det gäller att boka hotell. Smidigt och snygg, dessutom känns priserna ärliga. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar