måndag 12 augusti 2013

En del saker är bra att ha hemma!Det händer inte speciellt ofta, men ibland får jag ryck och fixar en del med mitt kära hem. Händig kan man väl knappast kalla mig, men jag har inte tummen mitt i hand i varje fall! ;)

Ikväll var det så dags för mig att påbörja ett projekt som gått långt över tiden. En golvyta har varit i behov av upputsning väldigt länge och likaså har väggarna (i den underbart gröna färgen) plågat mig tillräckligt länge nu.

gult är fult men grönt är inte skönt
Gräsligt fult (och bilden hamnade på sniskan)


För att få ordning på misären, har jag införskaffat en del mycket användbara redskap som t.ex. ett par nya rollers och sandpapper samt plastfärg till golvet (fast det är väl snarare material än verktyg). Tittade även efter lite nya Bosch verktyg men fann inte något lämpligt verktyg för att putsa industrigolv. Som tur är har jag sedan tidigare en riktigt bra Bosch slipmaskin som underlättar en hel del samt en skruvdragare (finns det något tråkigare än att skruva manuellt?). Kan verkligen rekommendera att införskaffa en kvalitets slip. Hade för länge sedan en noname maskin, som verkligen sög musten ur mig och inte alls tog bra. Med min nuvarande går det mesta lekande lätt.

Även om jag inte blivit riktigt klar med projektet ikväll, så har det gått riktigt bra att arbeta och jag känner mig nöjd. Imorgon hoppas jag kunna njuta av de nymålade golvet och en lite trevligare väggfärg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar